Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2013 08:16 - Спасяването на Европа е в колапса на ЕС!
Автор: achoachev Категория: Политика   
Прочетен: 2097 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 09.04.2013 08:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   

         Ред събития през последните години, включително безпрецедентно по отношение на закона ограбване на парите на хората в Кипър за пореден път показва, че  Запада какъвто  ние го познаваме от детството , книгите и филмите вече го няма. 

         Европейската бюрокрация е станала колективен крадец и шарлатанин. Само едно е спасението, или Европа ще се обърне към традиционните си ценности, или ще загине.

 
         Дошло е време честните хора да  определят отношението си към Запада,
символа му ЕС и да се зададе въпроса : какво да се прави ... 

         Експеримент от филм на ужасите 


         Понякога изглежда, че над цяла Европа се провежда управляем, може би от САЩ  ,либерален експеримент. Неговата цел: унищожаването на европейската същност като цяло и бъдещото законно премахване на европейските страни по-отделно.

 
         Независимата външна политика на Европа е унищожена чрез "трансатлантическа солидарност" инструмент за господството на САЩ на европейския континент.

 
         Институцията на семейството и  количеството на местните европейци се унищожава от самоубийствената  легализация в Европа на хомосексуализма и гей браковете.

 
         Християнството подкрепяло  Европа в най-трудните времена, включително при мавританското завладяване на голяма част от Иберийския полуостров и разширяването на Османската империя на Балканите и в Централна Европа,се разрушава от едновременното насърчаване на атеизма и ислямизацията на ЕС.При това  често са подкрепяни  най-радикалните форми на исляма, а не на традиционния.

 
         Насърчава се   масов внос на африкански негри -имигранти и пришълци от арабския Изток.Това не са реализирали се бизнесмени, учени, спортисти, хора на изкуството, които биха могли да донесат (и донасят!) колорита на техните страни в западния начин на живот,да споделят с коренните европейци уменията си,а невежи диваци ,често докарвани от  различни "горещи точки" ,
нерядко открито практикуващи бруталните си обичаи,толерирани от сълзливо-сополивите примитивни евро правозащитници. Етнически и психически чуждите за европейците имигранти ,някои  до вчера не виждали тоалетна чиния, в движение започват да се чувстват господари на Европа, тормозейки, а понякога - изнасилвайки и убивайки европейците. Всичко това се случва с действителното насърчаване от бюрократите в Брюксел. Радикално левите мошеници, маскирани като антифашисти, помагат да се унищожи европейската идентичност. 


         От тази трагична безизходица има само  един начин:сегашният Европейски съюз официално да се разпадне и престане да съществува. Европейските национални държави, включително водещите, трябва обаче да бъдат възродени и да провеждат независим курс във всички области. 

На Европа - европейско лице!

 
         Политиката на мултикултурализъм, която доведе Европа до ръба на пропастта, да бъде официално осъдена и категорично отхвърлена. Тази политика е либерална игра само с една цел -да унищожи Европа. 

         Ние не виждаме емиграция на етнически англичани или французи  например в Саудитска Арабия или Катар. Но ние знаем, колко често бялото население принудително, буквално е бягало от Африка за срок от 24 часа, оставяйки на "борците срещу колониализма" всичките си притежания. Поради това не им трябва на европейците  да станат наематели с правата на птици в собствения си дом. Имаме нужда от Европа на Жорж Сименон и Уинстън Чърчил, Волфганг Амадеус Моцарт и Шарл де Гол, а не негърско- арабски Европостан развяващ зелено знаме над замъка Уиндзор и полумесец над Нотр Дам. 

         Такава Европа не може да бъде привлекателна. 

         Християнският кръст - това е едно от средствата за събуждане на националната гордост в Европа. Независима външна политика на водещите европейски страни - това е начин за излизане от унизителното  състояние  днес  на древната  някога лидирала в света  Европа.


         И достатъчно  вече търпяхме всички видове епитимии за колониализма. Въпреки очевидните престъпления, които придружават тази епопея, ако не бе пристигането на европейците в някои части на Африка, Азия, Океания и други, местните им жители все още щяха  да  консумират човешка плът в менюто "топли  ястия с месо." 


         Така че  се стига до заключението за необходимостта от законното премахване на ЕС и  пан-европейските институции в момента.

 
         Това означава, че начело на европейските страни трябва да дойдат нови политици не  страхуващи се  ако е необходимо да приемат трудни решения.Днешние бюрократи от Брюксел трябва да напуснат сцената. Може би, за спасението на Европа, участието им в политическия живот трябва да бъде ограничено или чрез забрана или чрез негласни начини (те самите много обичат думата "лустрация"). На явно демонстриращите се хомосексуалисти яростно защитаващи начина си на живот доказвайки, че това е естественото им състояние, може би трябва да бъде отказан достъп до държавна  работа. Успоредно с това е необходимо да се разработи цялостна програма за увеличаване  раждаемостта на етническите европейци.

 
         Съгласете се, малко вероятно е като активист във възраждане на Европа да бъде, например,шефа на Министерството на външните работи на водеща европейска страна, който в официалната си роля на еднополовите бракове дори не е съпруга, а съпругата.

 
         Впрочем, неговото положение е символ за състоянието, в което се намира в момента модерна Европа ...

 
         Твърда  власт - ключът към спасяването на Европа          Разбира се, пробивът на Европа към нейното възраждане ще изисква извънредни мерки. На първо място, това е силно правителство,имунизирано срещу покъртителните викове на либералите и левичарите.Ще е нужно  и прераждане 
 на християнството, чрез използване на съвременни политически стратегии и технологии в областта на средствата за масова информация.


         Няма да може да се продължи и  без радикално преразглеждане на имиграционната политика. "Ресурсните" пришълци  извън Европа -упоменатите предприемачи, спортисти, учени, поети, социални активисти и др. -ще са органична част от европейското общество  и трябва да продължат да работят продуктивно.В края на краищата,нали маврите създадоха в Испания прекрасните исторически и културни паметници. Но дивите, неквалифицирани имигранти,ордите които сега са се устремили от техните от   Бога изоставени селски колиби към Европейските безплатни хранилки , трябва да бъдат безусловно депортирани.

 
         Трябва да се направи по принцип невъзможна подобна лудост  като бунта в Тотнъм, където банда чернокожи пришълци  изгори част от Лондон. Необходимо е да се изключат случаи като този,когато пришълци - олигофрени принуждат да се самоубие бяло момче у дома си в Англия.Трябва сериозно да се накажат онези, които със своето слабоумно , насърчавано от евробюрократите поведение, принуждават населението на Европа да напуска родните си градове и да се връща    в своите страни- в провинцията. 


         С тази лудост може да се справи само такава сила,която съзнателно и официално унищожи либералните и радикалните леви извращения,довели Европа до състояние, подобно на Римската империя от времето на нейното разложение и   упадък.

 

Напред към  многополюсен свят!

 
         Всичко това неизбежно ще съживи  многополюсия свят. Нарастващата роля на страните от континентална Европа  ще бъде един от начините за създаването на многополюсен свят. До известна степен, това ще бъде връщане към статуквото в света до американската доминация, от друга - създаване на нова ситуация в света,в която пълното връщане към миналото ще е невъзможно и ненужно. 

         В новия свят естествени водещи европейски , независими и мощни ще бъдат страни като Германия,Франция и Италия. Британското влияние и финансови й институции трябва да бъдат ограничени.То  вече е несъразмерно голямо в сравнение с действителното тегло на Лондон в света. Що се отнася до САЩ,господстващо положение на страната, което тя вече не е в състояние да поддържа и ролята ,която играеше в началото на 1990г., може в крайна сметка да бъде ограничено до част на страните от Северна и Южна Америка, както и редица други региони на света. Но това вече  няма да бъде подобно на ситуацията, в която националните интереси на САЩ се намираха във всяка част на света.

 

           Необходима е делиберализация на Европа

 

         Много по-лошо е това,че  Западът и по-специално  Европейският съюз са загубили правото да се представят като защитници на правата на човека и свободното предприемачество. Тези два "кита", изобразени така  да се каже на визитната картичка на Запада ,са  мъртви,изхвърлени са   на брега на съвременния свят и сега се разпространява наоколо непоносимата им воня.

 
         САЩ и ЕС често крадат парите на другите хора,измисляйки за целта откровено глупави причини.Например,че ръководството на някаква страна е припознато като "диктаторско" ,че финансите на този или онзи бизнесмен са "непрозрачни". След това чуждестранните сметки се замразяват, а след това започват да се харчат парите им  от западните структури.

 
         Нека дори да се предположи,че всички или част от обвиненията са верни. Но какво отношение , господа,имате вие към парите на другите хора? Не е твое - не  докосвай!Това са просто чужди  пари , не са спечелени от вас, дори и да принадлежат на държава с президент тиранин,това не ви засяга.Търсете методи за политическо опониране! В противен случай, когато Западът отслабне, вече и неговите пари  ще бъдат конфискувани. Като в Кипър. Като парите на Либия.Надявам се,че един ден и това ще се случи.

 
         Раговорите за правата на човека на Запад са  само PR  с лошо качество.Изтезанията в тайните затвори на ЦРУ, атаката срещу Югославия, Ирак, Либия, доставките на оръжие за терористите в Сирия - всичко това е основният източник на Запада за войни и нестабилност в света днес. Когато се идеологизира политиката , когато вместо  разумна защита на националните интереси на всяка страна (САЩ, Германия, Франция, и др.)  от първостепенно значение е "промоция на демокрацията във всяко кътче на света," особено чрез  "експлозията" на цели региони, не може да бъде по друг начин. 

         Всичко това ни води до основния извод: ако либерализмът в Европа все пак се срине ,ще трябва да бъде разработена и постоянно прокарвана за дълъг исторически период делиберализираща политика.Тя ще бъде нещо като де-нацификацията в Германия след 1945 г., въпреки факта, че либерализмът е далеч по-опасен. Той, за разлика от фаеизма в Европа  от 20-те до 40-те години на ХХ век, открито унищожава християнството във всичките му деноминации и семейството. Ето защо де-либерализацията трябва да продължи по-дълго, да се води по- активно. Либерализмът трябва да бъдат маргинализиран,да се възприема от бъдещите поколения европейци като отровна плевел.

 
             Европа да играе само своята игра! 


         На какво кризите в ЕС трябва да научат другите страни  по света?Основното: няма смисъл да бъдеш кукла на конци в ръцете на тези, които отслабват,деменцират  и се разлагат.Парите трябва да бъдат инвестирани или в икономиката на своята страна, или в страни извън ЕС, където трудно спечелените ви пари няма да бъдат откраднати с глупави извинения за "непрозрачност". Така както краде парите на другите хора  модерния Запад не са си позволявали да "конфискуват" нито в СССР, нито в "третия свят".Освен това ЕС и в много отношения САЩ са сапунени мехури на банковия капитал, не подкрепен   от индустриалната мощ на силна икономика.

 
         Бъдещето  е на  развитите производителни сили,развитието на високите технологии, на индустриалния капитал. Днес производството и технологичната база, под формата на повече и по-съвременни разработки ,се изнася в Югоизточна Азия, Латинска Америка, както и в ред  бързо развиващите се страни от Африка. Там можете да получите добра печалба,не ще  бъдат откраднати парите ви от "сините еврокомисари". Китай, Индия, Бразилия, Сингапур ... С утвурждаването на многополюсния модел в света днес различните страни ще бъдат по-малко податливи на натиск от Вашингтон.За Брюксел даже не си струва да се говори - благодарение на политиката на либерализма и "атлантическата солидарност" някога силните армии в Европа са отишли в миналото,поради това  на претенциите на Брюксел (без защитниците му зад океана) за ролята на учител "Как да живеем", може  наистина да не се обръща внимание.

         А ето  кой е основният извод от тази история? Той е много прост: спасението на европейските удавници е в  ръцете им. Другите няма смисъл да  работят срещу себе си, спасявайки както "съдраното" евро,така и самия аморфен сегашен либерален ЕС. Нека по-добре да се върне  обхванатата от националната  гордост  Германия с надеждната си марка, покритата със славата на Наполеон Франция със солидния франк, безгрижно слънчевата Италия и лирата с много нули ... Нека Англия продължава с добрия си паунд под сянката на "Юниън Джак". 


         Ако Европа реши да спаси себе си и да живее,останалият свят ще се радва да работи и да бъде приятел със страните от Стария свят. Ако тя избере разложението, загубата на себе си и гибелта, останалите компоненти на съвременния свят ще се опитат по някакъв начин да вземат от някога славния "мъртвец" своето  парче. 

       На всички , както и на европейската бюрокрация, допълнителните пари няма да попречат. 

 
Гласувай:
3
0


Вълнообразно


Спечели и ти от своя блог!
1. olivie - Аз не съм очаквал нещо различно
09.04.2013 10:50
"либерален експеримент. Неговата цел: унищожаването на европейската същност като цяло и бъдещото законно премахване на европейските страни по-отделно."
Не мислиш ли, че това за което пишеш е част и крайна цел на експеримента? Диктатура в отговор на свръхлиберализма? Да си припомняме ли пак "пророчествата" на библията, или да намерим този, който ги наглася така, както се гласят декорите преди представление? Да се съгласим ли с това предопределение, което знаем как свършва, или да го открием тоя, или тия психопати и тогава ще знаем и как да постъпим извън програмата? Мисля, че сме на прага да си отговорим на тези въпроси, ако хронологично огледаме събитията, които ни доведоха дотук и потърсим алгоритъма на "кой има интерес" и "кой може" да ги породи. Това са, ако използваме профайлър-методиката, маниакално-религиозни /от коя религия?/ психопатично-налудни анти-човеци, които трябва да открием защо се свръхактивизираха в последните 5год. Нямате ли усещането, че в настоящия момент всички управници очакват нещо да се случи и се крият като мишки, пазещи го в тайна? Държавата е на автопилот, ЕС също. Ако това е глобализация, защо САЩ, Китай, Русия ги няма никакви в играта? Достигат само слухове за изградени подземни бази и скривалища за "Избрани", както в САЩ, така и в Китай и Русия, за световни складове за зърнени храни и т.н. Като че ли "елитът" е съвсем изтрещял в последно време, нали? Колко време ще им трябва и дали няма да запалят световна война, само и само да оправдаят небивалиците от библията?
цитирай
2. achoachev - Не съм убеден, че зная отговорите, ...
09.04.2013 20:20
Не съм убеден,че зная отговорите,но имам мнение по много от въпросите.Ще започна с това,че когато говорим за глобацизация не трябва да изключваме САЩ,тъй като те са основни играчи в нея.Нещо повече,считам,че бедите ,които сполетяха света през последните години(а и по-рано) идват именно от там.В постингите си съм писал за това.Дали има подземни бази не знам и не вярвам в това.Да се надява човек(боил той и психопат) да оцелее по такъв начин е несериозно.По-скоро съм склонен да приема,че парадигмата вече не работи и действително човечеството се изправя пред въпроса "А сега накъде?".По тази тема също съм писал ( проекта "Венера").
цитирай
3. geotrak - За да ни има, не на ЕЦБ
10.04.2013 08:24
И аз не зная отговора,

но ако е вярно, че е отказано да се преподпише нов лиценз с Федералния резерв (1913-2013 стигат, като че ли) и като се има предвид, че частната ЕЦБ е същинската идея, за създаване на ЕС, то те много бързат, защото нямат пари кеш. Създателите на Федералния резерв и на ЕЦБ са едни и същи.
цитирай
Търсене

Архив
Календар
«  Януари, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031